top of page

DETTE ER NORDISK 3D SERVICE
(tidligere Norsk 3D Service AS i Norge og Scan 3D Innovation AB i Sverige)

Siden april 2023 heter vi Nordisk 3D Service  (forkortelse N3DS). Navneendringen ble som følge av en fusjon av to skandinaviske bedrifter: Norsk 3D Service AS i Norge og Scan 3D Innovation AB i Sverige.

 

Begge selskaper var operative i 3D tjenester, med stor fokus på 3D skanning og salg av 3D skannere. Norsk 3D Service var aktiv også innen 3D print og 3D printing tjenester, salg av 3D printere og utforming av fysiske 3d modeller i Norge (som for eksempel arkitektmodeller, bymodeller). 

 

Norsk 3D Service AS opprinnelig ble dannet i 2015 og Scan 3D Innovation i 2016.

 

Etter flerårig samarbeid mellom de to selskaper valgte vi å slå selskaper sammen og operere under det samme navn, nemlig Nordisk 3D Service. 

Nordisk 3D Service AS tilbyr tjenester i Norge og Nordisk 3D Service AB tilbyr de samme tjenester i Sverige. 

 

Navneendring var ren formalitet i prosess av forening av 2 bedriftsprofiler fra 2 forskjellige land som har hatt felles ønske å danne en bedrift sammen. Nordisk 3D Service som vi valgte å hete, bruker gjerne også en forkortelse N3DS.

Forkortelsen N3DS brukte vi i flere år allerede, siden den stammer også fra Norsk 3D Service. Vi har brukt siden starten det samme N3DS forkortelse som en dommene til vår nettside, nemlig https://www.n3ds.no/

 

Vi valgte å utvikle oss sammen i en sektor av profesjonelle 3D tjenester og vi synes at det kommer til gode for våre kunder.

 

Nordisk 3D Service AS (tidligere Norsk 3D Service AS i Norge og Scan 3D Innovation AB i Sverige) tilbyr tjenester og produkter innenfor 3D modellering, 3D skanning, 3D print og modellbygging. Vi har en individuell tilnærming til alle våre oppdrag, med fokus på både helheten og detaljene i våre kunders behov og arbeidsflyt. Vi kan hjelpe til med å realisere dine kreative ideer, eller bidra når din virksomhet trenger nøyaktig oppmåling og rapportering av en kompleks struktur. 

 

Nordisk 3D Service AS (tidligere Norsk 3D Service AS i Norge og Scan 3D Innovation AB i Sverige) er stolt reseller av verdensledende produsenter av 3D skannere og 3D printere. Vi er offisiell partner i Sverige og Norge for salg av 3D skannere fra Artec 3D og HandsOnMetrology fra Zeiss, og 3D printere fra Zortrax.

 

Med 3D-skanning digitalisierer vi data av objekter i alle størrelseer, fra smykker til store bygg. Datasettet fra 3D skanning har et stort bruksområde. Det kan brukes alt fra enkle organiske former til komplekse mekaniske design. Et 3D mesh fra skanning kan brukes til “Reverse engineering”, datastøttet inspeksjon, eller bare for å dokumentere form og design for fremtidig bruk.

 

I vårt Modellverksted bygger vi alle slags modeller, som for eksempel salgsmodeller for boligbygging, industrielle installasjoner eller prototyper. Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi benytter 3D teknologi sammen med tradisjonelle håndverksteknikker for å lage akkurat din modell.

 

Alle prosjekter optimaliseres i tett samarbeid med våre kunder.​

Ta kontakt med oss 

Du kan skrive e-post til oss:

post@n3ds.no

eller fylle skjema her:

Takk!

bottom of page