top of page

DETTE ER NORSK 3D SERVICE

Norsk 3D Service tilbyr tjenester og produkter innenfor 3D modellering, 3D skanning, 3D print og modellebygging. Vi har en individuell tilnærming til alle våre oppdrag, med fokus på både helheten og detaljene i våre kunders behov og arbeidsflyt. Vi kan hjelpe til med å realisere dine kreative ideer, eller bidra når din virksomhet trenger nøyaktig oppmåling og rapportering av en kompleks struktur. 

 

Norsk 3D Service AS er stolt reseller av verdensledende produsenter av 3D skannere og 3D printere. Vi er offisiell partner i Sverige og Norge for salg av 3D skannere fra Artec 3D og HandsOnMetrology fra Zeiss, og 3D printere fra Zortrax.

 

Med 3D-skanning digitalisierer vi data av objekter i alle størrelseer, fra smykker til store bygg. Datasettet fra 3D skanning har et stort bruksområde. Det kan brukes alt fra enkle organiske former til komplekse mekaniske design. Et 3D mesh fra skanning kan brukes til “Reverse engineering”, datastøttet inspeksjon, eller bare for å dokumentere form og design for fremtidig bruk.

 

I vårt Modellverksted bygger vi alle slags modeller, som for eksempel salgsmodeller for boligbygging, industrielle installasjoner eller prototyper. Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi benytter 3D teknologi sammen med tradisjonelle håndverksteknikker for å lage akkurat din modell. Alle prosjekter optimaliseres i tett samarbeid med våre kunder.​

Ta kontakt med oss 

Du kan skrive e-post til oss:

post@n3ds.no

 

eller fylle skjema her:

Takk!

bottom of page