top of page
Artec 3D All 3D Scanners
Artec 3D Logo

3D-skannere designet for å gjøre 3Dskanning så enkel som mulig

Artec 3D spesialiserer seg på 3D skannings- og inspeksjonsløsninger. Artec 3D produserer en portefølje av 3D skannere som skanner objekter med høy nøyaktighet og oppløsning. Disse skannere kan brukes i en rekke bransjer, som industri, forskning, arkitektur, og underholdning. Artec 3D tilbyr også en rekke programvareverktøy for å behandle og analysere skannede data, slik at brukere kan generere 3D modeller, utføre avanserte målinger og utføre kvalitetskontroller. Deres programvare gir også muligheter for integrasjon til programvare som gir en komplett løsning for produktutvikling og kvalitetskontroll.

 

Artec 3D-skannere bruker laser og optiske kameraer for å skanne og lage detaljerte 3D-mesh av fysiske objekter. Artec sine skannere benytter objektes geometri, sammen med tekstur som referanse for å orientere og posisjonere ditt skann. Dette gir deg fordelen av at de aller fleste objekter kan 3D skannes uten markører, eller noen form oppmerking. Artec sine avanserte programvare for bearbeiding av 3D skann “Artec Studio” benytter avanserte algoritmer for å koble å klargjøre ditt skann. Artec 3D-skannere er brukervennlige og har høy presisjon og detaljer. Artec sin utvalg av 3D skannere dekker alle type objekter fra de aller minste til de aller største. Programvaren gjør det også mulig å koble skann fra forskjellige Artec 3D skannere, slik at du kan for eksempel 3D skanne et maskinrom med Artec Ray, så skanne detaljer med Artec Leo eller Space Spider, og koble det hele sammen i et mesh i Artec Studio.

 

Artec 3D leverer pålitelige og brukervennlige løsninger, og har en stor kundebase. Alt i fra produksjon, olje og gass til ortopediske selskaper. Artec sine 3D skannere brukes av en stor bredde av organisasjoner og institusjoner innenfor mange fagfelt som arkeologi og museer. Artec sine 3D skannere er også mye i bruk innenfor utdanningssektoren. Artec 3D skannere er et perfekt verktøy i mange kunstrelaterte prosjekter. Artec sine unike løsninger innenfor 3D skanning tilbyr stor fleksibilitet til nesten alle mulige behov for 3D skanning.

Hvilken 3D skanner passer til ditt behov?

For å finne din løsning for 3D skanning, så er det mange faktorer du bør tenke igjennom. Vi hos Nordisk 3D Service (tidligere Norsk 3D Service AS i Norge og Scan 3D Innovation AB i Sverige) er opptatt at du finner den beste løsningen for deg. En 3D skanner er et fantastisk hjelpemiddel, det er derfor viktig at vi sammen finner løsningen som er tilpasset ditt behov, objekter samt arebidsflyt. Vi ønsker alltid å bistå med råd og innspill basert vår erfaring med 3D skanning. Har du spørmål, eller vurdere å investere i en 3D skanner, så ta kontakt med oss, slik at vi kan  snakke igjennom akkurat ditt behov. Vi har alle 3D skannere fra Artec tilgjengelig om du ønsker å avtale en demo.

Artec Leo 3D skanner

Artec LEO - Trådløs, AI assistert 3D skanner

Artec Leo er en trådløs og helt frittstående profesjonelle 3D-skanner, designet for å gjøre skanning så enkel som mulig. Med den nye NVIDIA Jetson TX2-prosessoren innebygd, 5" HD innebygd skjerm og batteri, er det den ultimate alt-i-ett 3D-skanningsløsningen for rask, nøyaktig og høykvalitets datafangst.

 

Artec LEO tilbyr det aller siste innen 3D-skanner teknologi. Med høy presisjon og detaljrikdom kan LEO skanne og lage realistiske 3D-modeller av fysiske objekter. LEO er enkel å bruke og kan skanne store objekter så vel som små detaljer med høy hastighet og nøyaktighet. Med LEO kan du spare tid og penger ved å erstatte gamle prototyper og modeller med nøye skannede modeller. LEO er det perfekte verktøyet for bransjer som produktutvikling, arkitektur, medisin og mange flere. Oppdag mulighetene til Artec LEO og ta virksomheten din til neste nivå i dag!

Man_scanning_engine_with_Artec_Leo_3D_scanner
 • Høy presisjon: LEO sin kamerateknologi lager detaljerte 3D-modeller med høy nøyaktighet og presisjon.

 • Høy hastighet: LEO kan skanne objekter i høy hastighet, noe som gjør det mulig å skanne større objekter eller flere objekter på kortere tid.

 • Brukervennlighet: LEO er designet for å være enkel å bruke, med et intuitivt grensesnitt og enkel justering av indstillinger for skanning. 

 • Kompatibel med en rekke filformater: LEO kan lagre skannede modeller i en rekke filformater, inkludert STL, PLY, OBJ, VRML og andre.

 • LEO skanner kan skanne mange utfordrende objekter, med for eksempel reflekterende eller mørke overflater.

 • LEO kan skanne objekter med forskjellig kontrast og refleksivitet.

 • Skanneren gir stor fleksibilitet til å 3D skanne objekter av forskjellig størrelse og form.

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,2 mm detalj oppløsning.

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,1mm geometrisk nøyaktighet.

 • Skann med tekstur opp til 2,3 Mpx

Artec LEO er en utrolig allsiding 3D skanner som kan opperes trådløst i felt. LEO er et naturlig valg for veldig mange bedrifter og institusjoner, der man har behov for fleksibilitet, nøyaktighet og skal skanne objekter i varierende størrelse og kompleksitet. Med LEO kan du 3D skanne alt fra kaffekoppen til bilen din.

Artec 3D Leo 3D scanner
artec 3D scanner space-spider

Artec Space Spider- Industriell 3D-skanner med metrologisk nøyaktighet

Artec Space Spider er håndholdt 3D skanner som med sin høye presisjon og detaljrikdom gjør at du kan skanne og lage realistiske 3D-modeller av fysiske objekter med enkelhet. Space Spider er lett å bruke og kan skanne små detaljer med høy hastighet og nøyaktighet. Space Spider er et perfekt verktøy for industrier som medisin, industriell design, forskning og utvikling og mange flere. Space Spider er spesielt utviklet for å skanne små og kompliserte detaljer med høy presisjon og detaljrikdom. Med Space Spider kan du lage nøye skannede modeller av medisinske implantater, elektronikk, mekaniske komponenter og mange flere. Oppdag mulighetene med Artec Space Spider og ta din virksomhet til neste nivå i dag!

3D skanning
 • Høy presisjon: Artec Space Spider er en håndholdt optisk 3D skanner, som benytter strukturert lys for å 3D skanne nøyaktige modeller med små og komplekse detaljer.

 • Høy hastighet: Space Spider kan skanne objekter med høy hastighet, noe som gjør det mulig å skanne små og komplekse objekter på kortere tid.

 • Enkel å bruke: Space Spider er skanner detaljer enkelt sammen med Artec Studio programvare, med et intuitivt grensesnitt, og AI styring av prosessen.

 • Kompatibel med flere filformater: Space Spider kan lagre skannede modeller i flere filformater, inkludert STL, PLY, OBJ, VRML og mer.

 • Mulighet til å skanne objekter med varierende kontrast og refleksivitet.

Artec Space Spider er det naturlige valg om du trenger å 3D skanne enkelt små objekter med høy nøyaktighet, uten bruk av markører. Fungerer fantastisk alene eller i kombinasjon med for eksempel Artec LEO eller Artec EVA.

 • Mulighet til å bruke tilbehør som Artec Turntable

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,1 mm detalj oppløsning.

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,05 mm geometrisk nøyaktighet.

 • Skann med tekstur opp til 1,3 Mpx

Artec Eva 3D skanner

Artec EVA - Rask 3D skanner for profesjonell bruk

Artec EVA er den ultimate håndholdte 3D-skanneren for å skape detaljerte og realistiske 3D-modeller av f.eksempel menneskekroppen og ansiktet. Med sin høye hastighet og presisjon, kan EVA skanne og lage modeller med svært høy kvalitet i løpet av kort tid. EVA er svært enkel å bruke, og kan brukes av både profesjonelle og amatører. Den er også kompatibel med en rekke forskjellige filformater, slik at du enkelt kan dele og bruke modellene dine i en rekke forskjellige programvare og applikasjoner. EVA har innebygget HD modus som gir deg resultater med  høy nøyaktighet og presisjon. EVA kan skanne objekter fra de helt små, som en kaffekopp til en bil. EVA er spesielt utviklet for å skanne ansikter og kropper, noe som gjør det til et perfekt verktøy for industrier som medisin, ortopedi, animasjonsfilmer og spill, og mange flere. Oppdag de mange mulighetene med Artec EVA!

Artec Eva er en svært allsidig håndholdt 3D skanner som gir deg resultater i HD oppløsning. Med AI støttet process styring, gir Artec EVA deg optimale resultater i 3D. Eva passer til å skanne det aller meste av små og mellomstore objekter.

 • Mulighet for å kombinere flere skanninger for å skape en mer detaljert 3D-modell

 • Bruker optisk teknologi for å skanne objekter og omgivelser

 • Skanner ved hjelp av AI styrt  HD modus objekter med høy nøyaktighet og detaljrikdom 

 • Støtter skanning av objekter i forskjellige farger og teksturer

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,2 mm detalj oppløsning.

 • Mulighet til å skanne objekter med opptil 0,1 mm geometrisk nøyaktighet.

 • Skann med tekstur opp til 1,3 Mpx

Artec 3D skanning
Artec 3D skanner Ray

Artec Ray- Nøyaktig 3D laser-skanner, for 3D skanning av store objekter

Artec Ray er en profesjonell 3D-skanner som bruker lidar-teknologi for å skanne objekter og omgivelser med høy nøyaktighet og detaljrikdom. Den kan skanne objekter opptil 110 meter unna. Skanneren har også en innebygd GPS-sensor for å registrere skanning posisjon. Artec Ray bruker Artec Studio-programvaren for å behandle skannede data og lage 3D-modeller.

 

Artec Ray 3D-skanneren er spesielt designet for å skanne store og komplekse områder og objekter. Den er derfor ofte brukt i bransjer som bygg og anlegg, arkeologi, kartlegging og surveying, industriell inspeksjon, og konservering av kulturarv. 

Artec Ray er lett og brukervennlig, enten det er å få 3D-målinger for kvalitetskontroll av et stort industrielt objekt eller lage en nøyaktig 3D-modell for bevaring av kulturarv. Du kan enkelt 3D skanne nesten hva som helst ved ganske enkelt å montere Artec Ray på et stativ foran objektet ditt og trykke på en knapp. Du kan også velge å bruke Artec sin fjernkontroll - app på din telefon eller nettbrett.

Artec Ray 3d skanning av fly

Hva skiller Artec Ray fra andre laserskannere i samme kategori?

 • Skanneren er i stand til å  objekter og scener med submillimeter nøyaktighet over lange avstander. Denne funksjonen gjør Ray til en perfekt, nøyaktig skanner for Reverse Engineering, dimensions kontroll, etterforskning og mye mer, der du trenger nøyaktige 3D skann av store objekter eller områder.

 • En annen forskjell er at Ray fanger opp mye renere 3D-data enn andre laserskannere. Det betyr at du kan bruke betydelig mindre tid på å behandle og rydde opp i støyen for å få en endelig 3D-modell.

 • Ray kan i tillegg enkelt kan kombineres med data fra andre Artec-skannere, alt-i-ett-programvare – Artec Studio. For eksempel kan et stort og komplekst objekt som et fly eller et skip skannes med Ray for å fange formen og alle de større elementene, mens andre mindre deler kan skannes med en annen Artec-skanner som Leo, Eva eller Space Space Spider og oppnå enda høyere oppløsning.

Artec Ray 3D skanning av bil
Artec 3D skanner Micro

Artec Micro - Profesjonell ultra-høy presisjon industriell desktop 3D-skanner

Denne helautomatiske 3D-skanneren er designet for å levere skanninger i industriell kvalitet med bare ett klikk. Perfekt for Reverse engineering av små gjenstander, kvalitetskontroll, inspeksjon, tannbehandling, smykker, design og mer, Artec Micro skanner med en punktnøyaktighet på opptil 10 mikron. Artec Micro er laget med tanke på brukervennlighet og presisjon. 

Artec Micro er laget for å 3D skanne objekter som er opptil 90 × 60 × 60 mm og maksimalt 3 kg. Eksempler på objekter som egner seg for skanning med Micro er motorventiler, elektriske koblinger, klokker og deler, smykker, etc.

Micro 3d skanning av små objekter
 • De avanserte kameraene og blå LED-lysene er perfekt synkronisert med Micros to-akse rotasjonssystem (sving og rotasjon) for å lage den ultimate digitale kopien av objektet ditt med et minimum av bilder tatt.

 • Monter objektet på den sirkulære skanne plattformen, og du er klar til å skanne. Velg mellom en rekke smarte skanne baner. Deretter kan du se i sanntid mens skanningen utfolder seg på skjermen med imponerende detaljer. 

 • Med Smart skannings modus registrerer Micro opp hver overflate av objektet ditt på minst mulig tid, ved å bruke et ideelt antall bilder.

 • Opptil 10 mikron nøyaktighet

 • Helautomatisk desktop 3D-skanner

 • Lag nøyaktige digitale kopier av små gjenstander, bittesmå deler og smykker

 • Skann dine objekter helt uten bruk av markører

Artec studio 3D software for 3d skanning

Artec Studio - Enkel prosessering av 3D skanning - resultater av høyeste kvalitet

I Artec Studio kan du koble og prosessere 3D skanninger fra alle Artec sine 3D skannere. 

Artec Studio 17 er den nyeste versjonen av Artec 3D programvare for 3D-skanning og digitalisering. Med denne programvaren kan du skanne og digitalisere objekter med høy nøyaktighet og detaljrikdom, og generere profesjonelle 3D-modeller. Artec Studio 17 har et intuitivt brukergrensesnitt og gir deg flere avanserte verktøy for å justere og redigere modeller, inkludert muligheten for å fjerne skannerfeil og forbedre geometri. Programvaren støtter også flere prosesserings metoder, inkludert automatisk AI støttet prosessering, eller du kan selv styre prosessen mauelt. slik at du kan velge den metoden som passer best for ditt prosjekt.

Med Artec Studio 17 kan du skanne og digitalisere alt fra byggverk og infrastruktur til produkter og deler, og bruke modellene i en rekke ulike bransjer, inkludert arkitektur, design, ingeniørvitenskap, produksjon og kunst. Programvaren gir deg også muligheten for å eksportere modeller til flere populære filformater, slik at de kan brukes i andre 3D-programmer og -verktøy.

 • Automatisk behandling

Få fart på arbeidsflyten med autopilot. Med noen få enkle spørsmål vil programvaren velge de mest effektive 3D-algoritmen for de aktuelle dataene.

 • AI styrt prosessering

 

Registrer enkelt vanskelig tilgjengelige områder, skarpe kanter, små og tynne elementer i høyoppløselig 3D med Artec Studios AI støttede teknologi.

 • Lag og bearbeid store datasett

 

Programvaren er så kraftig at du kan jobbe med datasett på opptil 500 millioner polygoner. Artec Studio er perfekt for å skanne store objekter og for å lage 3D-modeller i maksimal oppløsning.

 • Lett å lære

 

Artec Studio er designet for å være intuitivt og enkelt å bruke og lære, slik at du kan fokusere på dine oppgaver

 • Integrasjon 

 

Med Artec Studio kan du sende ditt 3D mesh direkte til Geomagic Design X for videre prosessering og Reverse engineering, eller til Geomagic Control X for analyse, oppmåling og kvalitetskontroll.

Artec studio 3d scanning software

Artec Cloud - skyløsning for en effektiv arbeidsflyt 

Med Artec Cloud så får du fordelene ved å lagre, dele og samarbeide om 3D-modeller på en enkel og sikker måte. Gjør ditt arbeid mer effektivt og samarbeide på tvers av avstander.

Artec Cloud er en revolusjonerende skybasert plattform som gir deg muligheten til å lagre, dele og jobbe med 3D-modeller på en enkel og sikker måte. Med Artec Cloud kan du få tilgang til dine modeller fra hvor som helst, når som helst, og samarbeide med team kollegaer eller kunder på tvers av avstander.

 • Artec Cloud gir deg muligheten for å lagre modeller i skyen, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å miste data eller ha nok plass på datamaskinen din. Plattformen er også svært sikker, med avanserte krypteringsmetoder og autentisering for å beskytte dine data.

 • Med Artec Cloud kan du også dele modeller med andre og samarbeide om prosjekter i sanntid. Du kan også gi tilgang til modeller til kunder eller samarbeidspartnere, slik at de kan se og jobbe med dem fra sin egen plassering.

 • Artec Cloud er også integrert med Artec Studio 3D programvaren, noe som gir deg muligheten for å laste opp modeller direkte fra programvaren til skyen. Dette gir deg enkel tilgang til dine modeller fra hvor som helst, og gjør det enklere å jobbe med teammedlemmer eller kunder på tvers av avstander.

Geomagic-Design-X 3d programmvare

Geomagic Design X
Design fullverdig CAD modell basert på ditt 3D skann

Geomagic-Control-X analyse og kvalitetskontroll programmvare

Geomagic Control X  Bransjestandard for inspeksjon og kvalitetskontroll

Geomagic Design X er et avansert programvareverktøy for 3D-modellering og design som gir deg muligheten til å skape profesjonelle 3D-modeller med høy nøyaktighet og detaljrikdom.

 • Med Geomagic Design X kan du utføre avanserte operasjoner som reverse engineering, formanalyse og komponentdesign. Du kan bruke Design X til å skape 3D-modeller fra 3D mesh, generere 2D-tegninger automatisk samt eskortere CAD modell direkte til Solidworks eller Inventor.

 • Programvaren har et intuitivt brukergrensesnitt og gir deg flere verktøy for å justere og redigere modeller, inkludert muligheten for å fjerne skannerfeil og forbedre geometrien. Det gir også mulighet for å eksportere modeller til flere populære filformater, slik at de kan brukes i andre 3D-programmer og -verktøy.

 • Geomagic Design X kan brukes i en rekke ulike bransjer, inkludert produksjon, ingeniørvitenskap, design og arkitektur. Programvaren gir deg muligheten til å skape nøyaktige 3D-modeller av produkter og deler, som kan brukes i produksjonsprosessen eller for å generere tekniske tegninger.

 • Ta dine 3D-modeller til neste nivå Design X. Med denne programvaren kan du skape profesjonelle modeller med høy nøyaktighet og detaljrikdom.

Control X er et avansert programvareverktøy for inspeksjon og kvalitetskontroll av 3D-objekter. Det gir deg muligheten til å sammenligne skannede objekter med CAD-modeller og generere nøyaktige rapporter om avvikene mellom de to.

 

 • Med Geomagic Control X kan du utføre automatisert inspeksjon og analyse av 3D-objekter og generere detaljerte rapporter om avvikene mellom skannede objekter og CAD-modeller. Programvaren gir deg også muligheten til å utføre avanserte operasjoner som å måle avstander, vinkler og volumer.

 • Programvaren har et intuitivt brukergrensesnitt og gir deg flere verktøy for å justere og redigere modeller, inkludert muligheten for å fjerne skannerfeil og forbedre geometri. Det gir også mulighet for å eksportere modeller til flere populære filformater, slik at de kan brukes i andre 3D-programmer og -verktøy.

 • Geomagic Control X kan brukes i en rekke ulike bransjer, inkludert produksjon, ingeniørvitenskap, design og arkitektur. Programvaren gir deg muligheten til å sikre at skannede objekter er i samsvar med designspesifikasjonene, og å generere detaljerte rapporter om avvikene mellom skannede objekter og CAD-modeller.

 • Med Geomagic Control X kan du sikre at dine produkter er i samsvar med design spesifikasjonene, og generere nøyaktige rapporter om avvikene mellom skannede objekter og CAD-modeller.

Ta kontakt

Du kan skrive e-post til oss:

post@n3ds.no

eller fylle skjema her:

Takk!

bottom of page